Tjenester

Tjenester

Ingen jobb for liten – ingen jobb for stor

Vi tar imot oppdrag fra både kommuner, bedrifter og private. Vår nøkkelkompetanse finnes blant annet innen asfaltlegging, oppretting, drenering, fresing av asfalt, varmekabler i asfalt, fartsdumper og mindre gravearbeid.

Asfaltlegging

Vi asfalterer oppkjørsler, gårdsplasser, veier, parkeringsplasser og mer. Vi hjelper deg med å finne ut av hva du trenger, og hvor mye du trenger.

Les mer

Oppretting

Ved oppretting legger vi et godt lag med maskingrus, slik at asfalten får et så godt utgangspunkt som mulig.

Les mer

Drenering

Drenering vil si å lede vann bort fra vei og tilstøtende områder med mål om å forhindre at vannansamling skal skade veien eller være til fare for trafikken.

Les mer

Mindre gravearbeid

Har du et graveoppdrag? Vest Asfalt tar graveoppdrag – store som små. Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg.

Les mer

Fresing av asfalt

Når vi freser asfalt tar vi bort gammel eller uønsket asfalt. Ofte er dette nødvendig dersom vi skal legge ny asfalt der det allerede er asfaltert fra før.

Les mer

Varmekabler i asfalt

Vi leverer og installerer varmekabler for bruk under asfaltdekke. Med oppvarming av asfalt reduserer du faren for is på veibanen

Les mer

Fartsdumper

Fartsdumper bidrar til å begrense farten på kjøretøy på veien og øker sikkerheten for både bilister og myke trafikanter.

Les mer

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester?

Kontakt oss

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Adresse: Leirvikflaten 13, 5179 Godvik
Telefon: 990 86 100
E-post: info@vestasfalt.no

Kontaktskjema